Ενάς ακόμη κύκλος θητείας Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Ε. ολοκληρώνεται!
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 17:30, στα γραφεία της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 7, 3ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί η 20η Τακτική Συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Μ.Ε. όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής (για τα έτη 2016-2018) και θα εξεταστεί η περίπτωση δυνατότητας τροποποίησης άρθρων του καταστατικού της Ένωσης. Ως πρώτη ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης λογίζεται η 17η Οκτωβρίου 2016.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της Ε.Ε.Μ.Ε.!

Θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης, 18ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
2. Απολογισμός δράσεων του απερχόμενου ΔΣ
3. Οικονομικός απολογισμός
4. Απολογισμός δράσεων των ομάδων εργασίας
5. Ενεργοποίηση ομάδων εργασίας
6. Προγραμματισμός νέων δράσεων
7. Προετοιμασία για το 8ο Συνέδριο της Ε.Ε.Μ.Ε.
8. Προτάσεις μελών
9. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της Ε.Ε.Μ.Ε.
10. Εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ και της ελεγκτικής επιτροπής

Υποψηφιότητες για το ΔΣ και την ελεγκτική επιτροπή γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή διά ζώσης στα γραφεία της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310858658 & 6939560404
Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & greeksociety.musiceducatioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.