Eισαγωγη στα τμηματα ΜΣΗ Ομάδα της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει την παρουσίαση ηλεκτρονικού βιβλίου το Σάββατο 9 Μαρτίου 17:00-19:00 με τίτλο: «Οδηγός για την εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών: Διδακτική Μεθοδολογία για την Αρμονία και τις Ακουστικές Δεξιότητες».

 

Το βιβλίο αποτελεί την πιο πρόσφατη από τις εκδόσεις της ΕΕΜΕ και θα διανέμεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ομιλητές στην παρουσίαση θα είναι ο Συγγραφέας του βιβλίου κ. Λουκάς Βασιλειάδης, Καθηγητής Θεωρητικών Ευρωπαϊκής Μουσικής, η κ. Γεωργία Τσερπέ, Δρ. Ιστ. Μουσικολογίας, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μουσικών Δυτ. Θεσ/νίκης και η κ. Χαρά Κατσώχη, Δρ Μουσικής Παιδαγωγικής και Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μουσικών Δυτικής Μακεδονίας.

Η παρουσίαση θα επιμεριστεί στις εξής ξεχωριστές ενότητες: 1) Αναγνώριση Διαστημάτων, 2) Αναγνώριση Συγχορδιών, 3) Αναγνώριση Μέτρου και Αρμονικών Διαδοχών, 4) Ρυθμικομελωδική Αναγνώριση και 5) Αρμονία. Οι ενότητες αντιστοιχούν στις ομάδες ερωτημάτων όπως αυτές διατυπώνονται και ζητούνται κατά τις Εισαγωγικές Εξετάσεις για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών, ενώ θα δοθούν παραδείγματα μέσα από το βιβλίο και θα υπάρξει διάδραση με το κοινό.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQGq3LAQmOsXEhygdXq4CkJk9Ykg8XB1Ku51xMvX0VEOWgKA/viewform

 

Πατήστε στον διπλανό σύνδεσμο για να δείτε τα βιογραφικά των ομιλητών: pdfΒιογραφικά ομιλητών.

Σας περιμένουμε!

Εκ μέρους του ΔΣ της Ομάδας της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία