Σάββατο 21 Μαΐου: Ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο με τους Dr. Rachel Vetter – Huang και Dr Hao Huang

Έπειτα από πρόταση της Ομάδας Παιδαγωγικής του Πιάνου της Ε.Ε.Μ.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Tέχνης του ΠΑΜΑΚ και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών  του Ιονίου πανεπιστημίου, η Ε.Ε.Μ.Ε  έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον Dr. Hao Huangδιακεκριμένο Αμερικανο-κορεάτη καθηγητή, προεδρικό σύμβουλο και διευθυντή του Scripps Humanities Institute, και τη σύζυγο του, Dr. Rachel Vetter – Huang. Οι δύο διακεκριμένοι καλλιτέχνες, θα δώσουν ένα ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο  στην αίθουσα της Ε.Ε.Μ.Ε. το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, ώρα 8 μ.μ. με έργα Αμερικανών συνθετών.

 

Κυριακή 22 Μαΐου: Μasterclass βιολιού με την Dr. Rachel Vetter – Huang και πιάνου με τον Dr Hao Huang

Την Κυριακή 22 Μαΐου, τα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο ένα masterclass βιολιού με την Dr. Rachel Vetter – Huang (Αίθουσα εκδηλώσεων Ε.Ε.Μ.Ε., ώρα 10.00 – 13.00) καθώς και ένα masterclass πιάνου με τον Dr Hao Huang (Αίθουσα εκδηλώσεων Ε.Ε.Μ.Ε., ώρα 15.00 – 18.00). 

Για το κάθε σεμινάριο μπορούν να γίνουν δεκτοί 5 ενεργά συμμετέχοντες και 20 ακροατές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενεργά συμμετέχοντες παρακαλούνται να στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή την παρτιτούρα του έργου που θα ερμηνεύσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 16 Μαίου 2016.

Στα σεμινάρια μπορούν να γίνουν δεκτά και μη μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι:

Ενεργά συμμετέχοντες: 40 Ευρώ,  25 Ευρώ (φοιτητική συμμετοχή).

Ακροατές: 25 Ευρώ, 10 Ευρώ (φοιτητική συμμετοχή).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.