Για να γίνετε μέλος την Ε.Ε.Μ.Ε., συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής, στην οποία θα υποβάλλετε και το βιογραφικό σας. Δείτε Υπόδειγμα Βιογραφικού.

Αίτηση εγγραφής στην Ε.Ε.Μ.Ε.

 

Ανανεώστε τη συνδρομή σας στην Ε.Ε.Μ.Ε. για το έτος 2022 μέχρι 1 Μαρτίου  2022 και κερδίστε από τις προνομιακές τιμές της έγκαιρης ανανέωσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Μ.Ε. αποφάσισε λόγω των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών της μουσικής εκπαίδευσης στη χώρα μας, να διευκολύνει τα μέλη της για την ανανέωση της συνδρομής του 2022 και να ενισχύσει τις εγγραφές νέων μελών.

Έτσι και για το 2022 τα ποσά διαμορφώνονται ως εξής:

Συνδρομές

Μέλη (1 έτους)

Μέλη (2 ετών)

Μέλη (1 έτους) Ε.Ε.Μ.Ε.+ ESTA-UK**

Προπτυχιακοί φοιτητες (1 έτους)

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) (1 έτους)

Έγκαιρη ανανέωση μέχρι 1 Μαρτίου*

20 €

37 €

18 €

10 €

10 €

Ανανέωση από 2 Μαρτίου και μετά*

30 €

45 €

18 €

10 €

10 €

Έγκαιρη εγγραφή καινούριου μέλους/επανεγγραφή παλαιού μέλους μέχρι 1 Μαρτίου

30 €

45 €

20 €

10 €

10 €

Εγγραφή καινούριου μέλους/επανεγγραφή παλαιού μέλους από 2 Μαρτίου και μετά

30

45 €

20 €

20 €

20 €

Οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο για μέλος που είναι οικονομικά τακτοποιημένο για το προηγούμενο έτος. ** Ισχύει για τα μέλη της Ομάδας Διδακτικής των Εγχόρδων Οργάνων. Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπεύθυνες επικοινωνίας: Όλγα Ζέρβα και Χριστίνα Τσίγκα) 

 

Μπορείτε να συνδυάσετε την εγγραφή / ανανέωσή σας στην Ε.Ε.Μ.Ε. με την εγγραφή σας στο 9ο Συνέδριο της Ε.Ε.Μ.Ε. Η μουσική εκπαίδευση σε έναν κόσμο που αλλάζει: ταυτότητες, αξίες, εμπειρίες. Ισχύουν ειδικές προσφορές μέχρι 1 Μαρτίου του 2022.

Ειδικές εκπτώσεις για εγγραφή/ανανέωση στην Ε.Ε.Μ.Ε. και στο 9ο Συνέδριο Μέχρι 1 Μαρτίου Από 2 Μαρτίου
Ανανέωση 2022 και εγγραφή στο Συνέδριο: 50 € 60 €
Νέα εγγραφή 2022 και εγγραφή στο Συνέδριο: 60 € 70 €
Προπτυχιακοί φοιτητές - ανανέωση 2022 και εγγραφή στο Συνέδριο: 30 € 40 €
Προπτυχιακοί φοιτητές - νέα εγγραφή 2022 και εγγραφή στο Συνέδριο: 40 € 50 €

 

 

Τρόποι πληρωμής:

(α) Στα γραφεία της Ε.Ε.Μ.Ε. τις μέρες και ώρες των δράσεων της ένωσης..

(β) με κατάθεση στο λογαριασμό: Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση *

Εθνική Τράπεζα

BIC: ETHGRAA

IBAN: GR06 0110 2230 0000 2234 8020 557

με αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αποστολέα και την ένδειξη: Συνδρομή 2022

 

* Προσοχή: Εάν πληρώσετε τη συνδρομή σας από άλλη τράπεζα, εκτός της Εθνικής Τράπεζας, παρακαλούμε να προσθέσετε 4 ευρώ στο ποσό που πληρώνετε, το οποίο αντιστοιχεί στην προμήθεια που κρατά η τράπεζα για τη συναλλαγή, και να γράψετε στο όνομα του αποδέκτη ολόκληρο το όνομα της Ένωσης, Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση (και όχι Ε.Ε.Μ.Ε.).  Σας ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό.  

Αν έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας (Διεύθυνση, Τηλέφωνο κλπ.) σας παρακαλούμε ενημερώστε την γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Έχω καταθέσει το ποσό της συνδρομής στην τράπεζα
και θέλω να ενημερώσω την ΕΕΜΕ

 

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης:

Ως τακτικό μέλος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε πτυχιούχος τμήματος Μουσικών Σπουδών Ελληνικού ή ξένου πανεπιστημίου ή καθηγητής μουσικής στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, ιδιωτική και δημόσια ή καθηγητής ωδείου ή καθηγητής μουσικής σχολής αναγνωρισμένης από το Ελληνικό κράτος ύστερα από έγγραφη αίτηση και έγκριση της πρότασης από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.). Η έγκριση του ΔΣ δίνεται υποχρεωτικά με την εξακρίβωση μιας τουλάχιστον από τις παραπάνω ιδιότητες του αιτούντα. Κάθε τακτικό μέλος έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις, να παίρνει μέρος στις συζητήσεις, ψηφοφορίες, να εκλέγει και να εκλέγεται και γενικά να συμμετέχει στις δραστηριότητες της Ένωσης. Τα μέλη υποχρεούνται να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους, που ορίζεται σε 45, και μπορεί να αυξομειώνεται με απόφαση του Δ.Σ. (νέα τιμή 20€ για εγγραφή μέχρι 1η Μαρτίου και 30€ για εγγραφή μετά 2η Μαρτίου).

Επίτιμα μέλη εγγράφονται με ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. άτομα που ανεξάρτητα από το αν έχουν κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες, προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για την ευόδωση των σκοπών της Ένωσης. Επίσης μπορούν να εγγράφονται ως αρωγά μέλη, με ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ., άτομα που δεν έχουν κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες, αλλά με την οικονομική τους συνδρομή συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχία των σκοπών. Ακόμη μπορούν να εγγράφονται με ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. ως συνδεδεμένα μέλη, άτομα που χωρίς να έχουν κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις της Ένωσης και να λαβαίνουν τακτική πληροφόρηση για τη δράση της.

Τα επίτιμα, αρωγά και συνδεδεμένα μέλη δεν συμμετέχουν στη διοίκηση της Ένωσης. Παίρνουν μέρος στις γενικές συνελεύσεις, μπορούν να λαμβάνουν το λόγο, αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Ιδιαίτερα για τα συνδεδεμένα μέλη προβλέπεται η συμμετοχή τους σε επιτροπές ή ομάδες εργασίας μετά από απόφαση του Δ.Σ., χωρίς όμως δικαίωμα να αναλαμβάνουν τη θέση του Επικεφαλής των Επιτροπών.

Οι αιτήσεις των νέων μελών της Ε.Ε.Μ.Ε. εγκρίνονται από το ΔΣ της Ένωσης και κατηγοριοποιούνται σε μία από τις κατηγορίες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Κατόπιν τα μέλη ειδοποιούνται ταχυδρομικώς ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις προς την Ε.Ε.Μ.Ε.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε χειρόγραφη την αίτηση εγγραφής στην Ελληνική Ένωση για την Μουσική Εκπαίδευση. Υπάρχει σε μορφή Microsoft Word (doc format) και σε Adobe Acrobat (pdf format). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να "κατεβάσουν" το έντυπο της αίτησης στον υπολογιστή τους και να το αποστείλουν συμπληρωμένο στην διεύθυνση της Ε.Ε.Μ.Ε. μέσω ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και ένα υπόδειγμα βιογραφικού σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό υπόδειγμα βιογραφικού στο οποίο θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Αίτηση εγγραφής

 

Τα προνόμια των μελών της Ε.Ε.Μ.Ε. είναι μεταξύ άλλων:

 • Τα περιοδικά της Ε.Ε.Μ.Ε., Μουσική Εκπαίδευση και Μουσικοπαιδαγωγικά που εκδίδονται μία φορά το χρόνο και αποστέλλονται ηλεκτρονικά στα μέλη
 • Τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση με το Newsletter της Ε.Ε.Μ.Ε. με νέα με εκδηλώσεις και άλλων φορέων
 • Η δυνατότητα συμμετοχής στη Χορωδία της Ε.Ε.Μ.Ε.
 • Ενημέρωση με τα Νέα της Ε.Ε.Μ.Ε. που εκδίδεται ανά τρίμηνο
 • Η δυνατότητα εγγραφής μέλους στο αγγλικο παραρτημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καθηγητών Εγχορδων (ESTA-UK) με προνομιακή τιμή (https://www.eeme.gr/info/news/3001-esta-eeme.html
 • Εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνει η Ένωση
 • Ειδικές τιμές στις εκδόσεις της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση 
 • Ειδικές τιμές σε σεμινάρια και δράσεις του Κρουστόφωνου
 • Ειδικές τιμές σε σεμινάρια και δράσεις συνεργατών της Ε.Ε.Μ.Ε.
 • Ειδικές τιμές στους μουσικούς εκδοτικούς οίκους FagottoBooks, Γ. Ι. Μαυρομουστάκης και Μάριος Νικολαΐδης-Editions Orpheus
 • Όλα τα ενεργά  μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. μπορούν να συμμετέχουν στα επιστημονικά, εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά όργανα, τις επιτροπές και τις ομάδες της Ε.Ε.Μ.Ε. Τα τακτικά μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις, να παίρνουν μέρος στις ψηφοφορίες, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα διοικητικά οργανα της Ένωσης
 • Τα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. μπορούν να προβάλλουν τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις τους, έπειτα από έγκριση του Δ.Σ., μέσα από τα έντυπα της Ε.Ε.Μ.Ε.