Ανακοίνωση της Χορωδίας

Η Χορωδία της Ε.Ε.Μ.Ε.  γιορτάζει φέτος 5 όμορφα χρόνια χαράς και δημιουργίας!

Ξεκινά δυναμικά την καινούρια χρονιά το Σάββατο 16 Σπτεμβρίου 2017 στις 17.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Ε.Μ.Ε. (Ερμού 7, 3ος όροφος - Θεσσαλονίκη). 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη χορωδία ως νέα μέλη παρακαλούνται να επικοινωνήσουν πρώτα με τη μαέστρο της χορωδίας, Εριφύλη Δαμιανού στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα της στο FB, ή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε!

2660

Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στη συναυλία της Χορωδίας μας με θέμα "2400 Χρόνια Ελληνικής Μουσικής" που θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Ο Αριστοτέλης τότε και σήμερα» που οργανώνει ο Δήμος και το Μορφωτικό - Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για το «Έτος Αριστοτέλη» όπως ανακηρύχτηκε από την UNESCO.


«Τα Στάγειρα πριν και μετά τον Αριστοτέλη» είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, Κωνσταντίνος Παπαστάθης


Ο φιλόλογος και συγγραφέας, Θανάσης Μπαντές θα μιλήσει με θέμα: «Ο Αριστοτέλης και τα οικονομικά μοντέλα» ενώ θα προβληθεί και η ταινία «Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης» σε σκηνοθεσία της αρχαιολόγου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, Ελένης Στούμπου - Κατσαμούρη.

2567

30 xronia TMS

 

Το γυναικείο σύνολο της χορωδίας της Ε.Ε.Μ.Ε. συμμετέχει στον Τριήμερο Μουσικό Μαραθώνιο που διοργανώνει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. στις 27-29/5 με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το γυναικείο σύνολο της χορωδίας της Ε.Ε.Μ.Ε., με μαέστρο την Εριφύλη Δαμιανού, θα εμφανιστεί το Σάββατο 28/5, στο Φουαγιέ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, στη Θέρμη, και ώρα 20:00-20:30.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του μουσικού τριημέρου θα το βρείτε εδώ.

 

2508

Τη Δευτέρα, 23 Μαϊου, η Χορωδία της Ε.Ε.Μ.Ε. θα τραγουδήσει στην εναρκτήρια τελετή του Παγκόσμιου Συνεδρίου "Αριστοτέλης 2400 χρόνια". Η τελετή έναρξης είναι ανοιχτή στο κοινό. Ώρα προσέλευσης: 18:00 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Θα χαρούμε να είστε μαζί μας!

 

2507

Erif Xor

 

Η Χορωδία της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση ξεκίνησε τις πρόβες της στις 2 Φεβρουαρίου 2013. Εμπνεύστρια, ιδρύτρια και μαέστρος της είναι η Εριφύλη Δαμιανού. Είναι μια ερασιτεχνική χορωδία με μουσικές απαιτήσεις επαγγελματικού επιπέδου. Τα μέλη της είναι καθηγητές μουσικής αλλά και ερασιτέχνες μουσικόφιλοι που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική και είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις μουσικές απαιτήσεις των έργων του ρεπερτορίου της χορωδίας.

Επικοινωνία:

Εριφύλη Δαμιανού

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

2172