Οι διαδικτυακές εφαρμογές αναπτύχθηκαν από τον Γιάννη Μυγδάνη στα πλαίσια της Δεύτερης Συνάντησης για τα Μουσικά Σχολεία 2021 με τίτλο"Μουσικά Σχολεία, αρχίζουμε!” Καθοδηγώντας τους υποψήφιους μαθητές για τη νέα τους ζωή στο Μουσικό Σχολείο.

Διοργάνωση: Ομάδα για τα Μουσικά Σχολεία ΕΕΜΕ

Επικεφαλής Ομάδας: Ανθούλα Κολιάδη-Τηλιακού

 

Space GlockenspielSpace Music Glockenspiel

Το διαστημόπλοιο του μικρού μουσικού εξωγήινου συνετρίβη και τα πέντε ρομπότ που είχε μαζί χάθηκαν! Μπορείς να τον βοηθήσεις να τα βρει για να επισκευάσουν το διαστημόπλοιο και να γυρίσει στον πλανήτη του; Ο εξωγήινος τραγουδά μία μελωδία γνώριμη στα ρομπότ και εσύ πρέπει να την παίξεις στο μεταλλόφωνο για να την ακούσουν και να επιστρέψουν. Σε κάθε σωστή μαντεψιά έρχονται όλο και πιο κοντά. Κάθε 5 βαθμούς εμφανίζεται και ένα ρομπότ. Προσοχή! Όσο περνούν οι προσπάθειες τόσο δυσκολεύουν οι μελωδίες… και έχεις μόνο 30 προσπάθειες πριν τα ρομπότ χαθούν οριστικά…

Οδηγίες χρήσης: Coming soon!

Version: 1.0.0 (Last update: 8/6/21)

Copyright © 2021 Yannis Mygdanis

 

Deep Blue Music Bottom Deep Blue Music Bottom

Μία μέδουσα επιτίθεται σε έξι μικρά ψαράκια στον μουσικό βυθό και είσαι ο μόνος που μπορείς να τα βοηθήσεις! Μπορείς να αποτρέψεις κάθε επίθεσή της αλλά δεν είναι τόσο εύκολο… ξέρει καλά να κρύβεται και ο μόνος τρόπος να την αντιληφθείς είναι να ακούσεις προς τα που πάει (πάνω ή κάτω) κάθε φορά και να μπεις μπροστά. Πριν από κάθε επίθεση ακούγεται δύο φορές η πορεία της και εσύ πρέπει να πας το στρογγυλό ψάρι στο ύψος που πιστεύεις ότι κρύβεται. Θα μπορέσεις να προστατεύσεις τα μικρά ψαράκια; Η μέδουσα θα επιτεθεί 30 φορές και αν δεν τα καταφέρει θα φύγει για άλλο βυθό…

Οδηγίες χρήσης: Coming soon!

Version: 1.0.0 (Last update: 8/6/21)

Copyright © 2021 Yannis Mygdanis

 

The Rhythm of ApacheThe Rhythm of Apache

Θες να γίνεις μέλος της φυλής των Apache; Δεν είναι τόσο εύκολο… θα πρέπει πρώτα να μάθεις στο τύμπανο τους μυστικούς ρυθμούς των χορών τους. Κάθε μοτίβο ακούγεται δύο φορές και μετά είναι η σειρά σου! Κάθε 7 πόντους σου εμφανίζουν και ένα κομμάτι του πολιτισμού τους… έρχεσαι όλο και πιο κοντά, αλλά και τα ρυθμικά μοτίβα που παίζουν γίνονται πιο πολύπλοκα. Στα 11 επίπεδα θα σου εμφανιστεί όλο το χωριό ενώ αν ολοκληρώσεις και αυτό είσαι πλέον μέλος της φυλής!!

Οδηγίες χρήσης: Coming soon!

Version: 1.0.0 (Last update: 8/6/21)

Copyright © 2021 Yannis Mygdanis

 

 

 

Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα ή έχεις κάποιες ιδέες για να επεκταθούν οι εφαρμογές; Στείλε τις προτάσεις και τα σχόλιά σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.