Ζητήματα Μουσικής ΠαιδαγωγικήςΖητηματα 13

Επιστημονική επιμέλεια: Ξανθούλα Παπαπαναγιώτου

Τα «Ζητήματα Μουσικής Παιδαγωγικής» αποτελούν ένα εξαιρετικό βοήθημα για τον εκπαιδευτικό και τον σπουδαστή μουσικής.

Συμμετέχουν με κείμενά τους οι συγγραφείς: Πολύβιος Ανδρούτσος, Πέτρος Βούβαρης, Ζωή Διονυσίου, Κωνσταντίνα Δογάνη, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Λευκοθέα Καρτασίδου, Μαίη Κοκκίδου, Δήμητρα Κόνιαρη, Θεανώ Κουτσοπίδου, Γιάννης Μυράλης, Νατάσσα Οικονομίδου-Σταύρου, Δέσποινα Σαββίδου, Ευαγγελία Σίμου, Λελούδα Στάμου και Σμαράγδα Χρυσοστομου.

 

 

Το βιβλίο «Ζητήματα Μουσικής Παιδαγωγικής» αποτελεί μία συλλογή κειμένων από ειδικούς μουσικοπαιδαγωγούς της Ελλάδας και της Κύπρου. Στοχεύει στο να αναδείξει τομείς της φιλοσοφίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, της σύγχρονης τεχνολογίας και της παιδαγωγικής που σχετίζονται με τη μουσική εκπαίδευση. Την έκδοση επιμελείται η Ξανθούλα Παπαπαναγιώτου. Τα «Ζητήματα Μουσικής Παιδαγωγικής» καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο θεωρητικών και ερευνητικών αναζητήσεων και συνδέουν τη μουσική εκπαίδευση με τις επιστήμες της Φιλοσοφίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας, των Νευροεπιστημών, της Διδακτικής, της Παιδαγωγική και άλλων. 

Τιμή αγοράς: 30  (25  για τα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.)

Για παραγγελίες επικοινωνήστε με το mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.