8ο ΣυνέδριοAfissa katheti

της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.)

 

 Μουσική Εκπαίδευση και Κοινωνία: νέες προκλήσεις, νέοι προσανατολισμοί

 

23-25 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Παιδαγωγική Σχολή Α.Π.Θ.

Συνδιοργανωτές

Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 8ου Συνεδρίου της με διεθνείς συμμετοχές, με θέμα: “Μουσική Εκπαίδευση και Κοινωνία: νέες προκλήσεις, νέοι προσανατολισμοί”. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, σε χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Συνέδριο γίνεται σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  με τη συνεργασία των τμημάτων της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ., του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς μουσικής όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, στελέχη της εκπαίδευσης, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητές, παιδαγωγούς, φοιτητές, σπουδαστές μουσικής, καλλιτέχνες, και σε κάθε ενδιαφερόμενο από το ευρύτερο πεδίο της μουσικής εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κεντρικές ομιλίες, προφορικές ανακοινώσεις, παρουσιάσεις σε στρογγυλές τράπεζες, αναρτημένες ανακοινώσεις, και πολλά εργαστήρια και να αλληλεπιδράσουν δημιουργικά και κριτικά. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις μουσικές τους εμπειρίες μέσα από συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η εγγραφή στο 8ο Συνέδριο της Ε.Ε.Μ.Ε. δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών του Συνεδρίου και περιλαμβάνει την τσάντα συνέδρου με: (α) το Βιβλίο Περιλήψεων του Συνεδρίου, (β) το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα, (γ) Μουσικοπαιδαγωγικό υλικό από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση, (δ) Μουσικοπαιδαγωγικό υλικό προσφορά του Συλλόγου Μουσικoκινητικής Αγωγής Carl Orff και (ε) βεβαίωση παρακολούθησης.

Εάν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στις εργασίες του συνεδρίου ως εθελοντής/εθελόντρια συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας: https://goo.gl/forms/tIjq58Gdqt06HYGT2

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων: 31 Μαϊου 2018 Παρατείνεται μέχρι τις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Έληξε

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο τύπου του 8ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε.

1η Ανακοίνωση του 8ο Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε. σε αρχείο .pdf 

English version of the Call for papers of the 8th G.S.M.E. Conference (November 23-25, 2018, Thessaloniki)

ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Μ.Ε.

NEW: ΠΡΑΚΤΙΚΑ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Μ.Ε. (Oκτώβριος 2019) 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΙΛΗΤΡΙΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της Ε.Ε.Μ.Ε. 

Σήμα συνεδρίου και γραφιστική επιμέλεια: Ευδοξία Αγγελίδου και Ιωάννης Οικονόμου

© 2018, Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση

2712