Το Commission Seminar Music in Special Education, Music Therapy and Music Medicine θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Ιουλίου 2012 στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με την κεντρική οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της ISME αλλά και με την πρόεδρο του Commission έχουν εξασφαλισθεί 15 θέσεις παρακολούθησης για μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε., (οικονομικά τακτοποιημένα για 2011 και 2012 ή 2012 και 2013) που επιθυμούν να συμμετέχουν ως παρατηρητές στο συγκεκριμένο Commission. 
Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν email στην Λευκοθέα Καρτασίδου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., που έχει αναλάβει την φιλοξενία του Commission, μέχρι 15 Μαρτίου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα άτομα που θα γίνουν δεκτά θα ειδοποιηθούν μέσω email μετά τις 15 Μαρτίου.

Για τη διοργάνωση αυτού του μεγάλου συνεδρίου είναι απαραίτητη και πολύτιμη κάθε προσφορά και βοήθεια. Για να δηλώσετε συμμετοχή σαν εθελοντές/τριες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.