Με εισηγητή τον εμψυχωτή - παιδαγωγό, Μανώλη Φιλιππάκη

Κυριακή 25 Απριλίου 2010, ώρα 11.00-14.00 το απόγευμα στο χώρο των γραφείων της Ε.Ε.Μ.Ε. Δελφών 127 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μανώλης Φιλιππάκης έρχεται από την Κρήτη, όπου έχοντας δημιουργήσει το δικό του εργαστήρι μουσικοθεατρικών και μουσικοκινητικών δράσεων με κατεύθυνση στο κοινωνικό-παιδαγωγικό θέατρο, για παιδιά και ενήλικες, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών να γνωρίσουν και να προσεγγίσουν τη μέθοδό του.
Παράλληλα η καλοκαιρινή κατασκήνωση που με πολύ μεράκι έχει δημιουργήσει στην Κρήτη για τα παιδιά, η περίφημη ΤΣΙΚΙΜΠΟΥΜ, δίνει τη δική της νότα κάθε καλοκαίρι στους τυχερούς μικρούς που την επισκέπτονται. Eίναι γνωστός στον παιδαγωγικό χώρο για την ιδιαίτερη και χαρισματική του διδασκαλία, αλλά και για το παιδαγωγικό του υλικό το οποίο αποδεικνύεται πολύτιμο και χρήσιμο για όλους όσους ασχολούνται με παιδιά.
Το θέμα του σεμιναρίου αναφέρεται στη μουσική και στη κίνηση με απώτερο σκοπό τη δράση. Είναι ένα ευχάριστο βιωματικό θέμα που δίνει στο παιδαγωγό τη δυνατότητα να παίξει και να δημιουργήσει μαζί με άλλους, αναγνωρίζοντας τελικά τη σπουδαιότητα τέτοιων δραστηριοτήτων για τα παιδιά.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν παιχνίδια συνεργασίας, ομάδας, εμπιστοσύνης, επαφής κλπ, με κίνηση και λόγο.

Το σεμινάριο, έχει ελεύθερη είσοδο με απαραίτητη προϋπόθεση την δήλωση συμμετοχής μέχρι την 15η Απριλίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο επικοινωνίας 2310858658 και 6939560404