- Παίζοντας μαθαίνουμε...και μαθαίνουμε παίζοντας!!! -Music Mall
** Βιωματική παρουσίαση εκπαιδευτικών προτάσεων **

Με χαρά σας προσκαλούμε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00-14:00 στον χώρο εκδηλώσεων της Ε.Ε.Μ.Ε. (Ερμού 7 - 3ος όροφος) για να διασκεδάσουμε παίζοντας 4 νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά επιτραπέζια μουσικά παιχνίδια γνώσεων!

* Το Μουσικό Finale 1
* Το Μουσικό Finale 2
* Τα ΠΙΑΝΟπαιχνιδίσματα και
* Το MUSIC Mall

Η μουσικός και συγγραφέας Θεώνη Μπεντούλη θα μας παρουσιάσει μία νέα καινοτόμα πρόταση για τη διδασκαλία των μαθημάτων μουσικής και πιο συγκεκριμένα της θεωρίας της μουσικής. Στόχος των παιχνιδιών είναι να μετατρέψουν τη μάθηση σε παιχνίδι και η γνώση να αποτυπώνεται στον κάθε μαθητή αβίαστα και δημιουργικά. Η λαχτάρα μάλιστα των παιδιών γι' αυτά είναι τόσο μεγάλη, που με ανυπομονησία περιμένουν την ώρα που θα πει ο καθηγητής τη μαγική λέξη!

Το βιωματικό εργαστήριο απευθύνεται σε:

* Καθηγητές μουσικής (σε σχολεία, Ωδεία, Μουσικές σχολές, ΚΔΑΠ)
* Δασκάλους και Νηπιαγωγούς
* Εμψυχωτές

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Μ.Ε.
Μη μέλη: 15 ευρώ*

(*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Για όσους/ες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παρουσίαση και ΔΕΝ είναι μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν μέλη της ένωσης για το 2016-2017 με την τιμή των 25 ευρώ. Με αυτή την τιμή μπορούν να πάρουν μέρος στην παρουσίαση και σε όλες τις δράσεις της Ε.Ε.Μ.Ε. που θα ακολουθήσουν και θα λάβουν δωρεάν τα έντυπα της ένωσης για τα έτη 2016-2017).