Stamou 4-5-18 Martiou

Από την ιδέα στη δημοσίευση: Oδηγίες για τη συγγραφή επιστημονικής μελέτης

Εισηγήτρια: Λήδα Στάμου 

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ημερομηνίες: 4, 5 και 18 Μαρτίου 2017, 10:00-15:00

Το σεμινάριο (15 ωρών) έχει ως στόχο να δώσει βασικές μεθοδολογικές αρχές και «συνταγές επιτυχίας» για επίδοξους συγγραφείς σε εκπαιδευτικά περιοδικά όπως το «Μουσική Εκπαίδευση» ή επιστημονικά/ερευνητικά περιοδικά όπως το «Μουσικοπαιδαγωγικά» της Ε.Ε.Μ.Ε. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων στο θέμα της επιστημονικής συγγραφής. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να είναι σε θέση να εφαρμόσουν στην πράξη βασικές αρχές για τη σωστή συγγραφή. Απώτερος στόχος είναι, εφόσον οι συμμετέχοντες εργασθούν σωστά, να προκύψουν αξιόλογα κείμενα σε συνεργασία με τη διδάσκουσα του σεμιναρίου, ικανά να υποβληθούν προς δημοσίευση στα έντυπα της Ε.Ε.Μ.Ε. ή αλλού. 

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ως ακροατές το σεμινάριο για μια μέρα, χωρίς να γράψετε στο τέλος κάποιο κείμενο. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή συμμετοχής είναι αυτή της μίας μέρας.

 

Συμμετοχή

Προνομιακή τιμή συμμετοχής με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και πληρωμή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017:

Μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.: 60 €

Μη μέλη: 100 €

 

Tιμή συμμετοχής από 1 Μαρτίου 2017:

Μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.: 90 €

Μη μέλη: 150 €

 

Προπτυχιακοί φοιτητές (ανεξαρτήτως ημερομηνίας): 60 €

 

Συμμετοχή για μια μέρα:
Μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.: 25 €
Μη μέλη: 50 €

 

ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΗΣ

Για την εγγραφή σας στο Σεμινάριο απαιτείται η συμπλήρωση της online φόρμας (τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν δημοσιοποιούνται ποτέ) :

https://goo.gl/forms/3IVWtJXcEGuaoNy33

 

***Θα σας αποσταλλεί προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μόλις συμπληρώσετε την online φόρμα***

Επικοινωνία για ερωτήσεις/διευκρινίσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.