«Τραγουδάμε με το Σώμα μας για να Χορεύουμε με τη Φωνή μας!»

Η κίνηση ως αναπόσπαστο στοιχείο της χορωδιακής πράξης

1

Η ομάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ε.Ε.Μ.Ε διοργανώνει εργαστήρι διεύθυνσης χωρωδίας, με τη Σοφία Γιολδάση, Master in Choral Conducting, Conservatorium van Amsterdam – Hogeschool voor de Kunsten. Το εργαστήρι απευθύνεται σε διευθυντές χορωδιών και φωνητικών συνόλων όλων των βαθμίδων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε μουσικοπαιδαγωγούς, σε τραγουδιστές, σε φοιτητές μουσικών σχολών και πανεπιστημίων και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους ορίζοντές τους για να βελτιώσουν τη διδασκαλία τους. 

Οι συμμετέχοντες αφού έρθουν βιωματικά σε επαφή με σημαντικές αρχές της χορωδιακής πράξης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πώς αυτές εφαρμόζονται σε δύο δίωρες πρόβες της διδάσκουσας με μέλη της Παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μουσική Διεύθυνση: Σωτήρης Αλεβίζος), ξεκινώντας από το ζέσταμα μέχρι και την παρουσίαση ενός κομματιού. 

Ημέρες  28 Φεβ - 1 Μαρ και 7 - 8 Μαρτίου 2015   Ώρες 10:30 - 14:00

Χώρος  Γραφεία Ε.Ε.Μ.Ε. Θεσσαλονίκη, Ερμού 7, 3ος όροφος
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών  έως 25 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Δηλώσεις συμμετοχής  έως 20 Φεβρουαρίου  
Επικοινωνία: Τηλ.: 6995794218  
                    e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το blog της ομάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ε.Ε.Μ.Ε. στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://2lse.blogspot.gr/