Φεβρουάριος 9 κοπή πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Ε., γιορτάζοντας τη νέα οπτική ταυτότητα της Ε.Ε.Μ.Ε. και την έλευση του 2019, σας καλεί στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα: 20:00, στο χώρο της Ε.Ε.Μ.Ε. στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 7, 3ος όροφος).

Στο ρυθμό και το τραγούδι τους θα μας ταξιδέψουν η Χορωδία της Ε.Ε.Μ.Ε. με τον μαέστρο της, Δημήτρη Θεοδωράκη, και οι μουσικές των: Δέσποινα Καλανταρίδου, Νεκταρία Λιάσκου, Βάσω Μπαντελά και Αλεξία Τανούρη και των: Ασημίνα Πασχάλη, Βασιλική Κιορίδου και Βίκτωρ Μωυσής

Η έκπληξη της βραδιάς: μια πλούσια λαχειοφόρος αγορά όπου όλοι κερδίζουν υπέροχα δώρα με έμπνευση τη μουσική (και όχι μόνο!). Τα έσοδα θα διετεθούν στην ενίσχυση του έργου της Ε.Ε.Μ.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς-υποστηρικτές μας*!

Σας περιμένουμε!

Πότε; Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 20:00

Πού; Στον χώρο της Ε.Ε.Μ.Ε.: Ερμού 7, 3ος όροφος (Θεσσαλονίκη)

 

 * Η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των: Μουσικος Οικος Μαυρομουστακης,Fagottobooks,Ταξίμι - Κατασκευές & Επισκευές μουσικών οργάνωνAvanti GamesΕκπαιδευτικά mουσικά pαιχνίδια-mpListening maps and Teaching suggestions for Vivaldi's 'The Four Seasons'FimolocoΑνδρομέδα - χειροποίητες κούκλες και είδη λαϊκής τέχνηςFabco BeautyCareMonalisahairMakis AivazoglouΝίκος ΘεοδωρίδηςKatrin's Art Soaps, @Michalis Goutis.

Χορηγός επικοινωνίας: Thess culture