25 EklEEMEΑγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση,

σάς προσκαλούμε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 11:00 στην 25η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των καινούργιων γραφείων της Ε.Ε.Μ.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, 4ος οροφος, στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Μ.Ε. και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2020-2022. Ως πρώτη ημερομηνία σύγκλισης της Συνέλευσης λογίζεται η 5η Δεκεμβρίου 2020. Η συνέλευση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά απο διεύθυνση που θα ανακοινωθεί εγκαίρως στα μέλη.

Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων συνθηκών στις οποίες ζούμε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, δεν γνωρίζουμε πώς θα είναι η υγειονομική κατάσταση της χώρας τη χρονική περίοδο της Συνέλευσης και εάν θα είναι ακομη σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των δημόσιων συναντήσεων. Γι αυτό τον λόγο, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για πιθανή έκτακτη τροποποίηση του τρόπου διεξαγωγής της Συνέλευσης και των εκλογών, λόγω έκτακτων συνθηκών. Σε όλες τις περιπτώσεις, σάς διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε στο έπακρο τις συνθήκες για τη νόμιμη, έγκυρη και ασφαλή διεξαγωγή της Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών, σύμφωνα με τις αρχές του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Ε.Μ.Ε. και τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν για τον περιορισμό της πανδημίας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, 24ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. 2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. (2018-2020) και ομάδων εργασίας. 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών. 4. Αρχαιρεσίες.

Υποβολή υποψηφιοτήτων: Καλούμε τα τακτικά μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή για τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ε.Μ.Ε. (2020-2022) να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020: https://forms.gle/SJwu1ULSxZtTcLFu6 

Σάς θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού της Ε.Ε.Μ.Ε. (https://www.eeme.gr/eeme/stat.html) δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες της ένωσης έχουν τα τακτικά οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχον οφειλές της συνδρομής σας για το 2020 μέχρι και την ημερομηνία της Συνέλευσης (βλ. https://www.eeme.gr/eeme/renew-subscription.html).

Σάς ευχαριστούμε για τη στήριξή σας αυτά τα δύο χρόνια της θητείας μας. Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και δημιουργικές συνεργασίες για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής μας και να στηρίξουμε με επιτυχία το κοινό μας όραμα για την αναβάθμιση του ρόλου της μουσικής στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της μουσικής εκπαίδευσης και της επιστήμης της Μουσικής Παιδαγωγικής στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση,

τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ (2018-2020)

Δήμητρα Κόνιαρη, Χριστίνα Τσίγκα, Βίκη Καραγκούνη, Νίκος Κούγκας, Βάσω Αϊντζή, Σοφία Ταρσένη και Κατερίνα Παπάζογλου