Project Πatriδa

 
Αφισα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣΤο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο "Voci Contra Tempo" οργανώνουν από κοινού το Project Πatriδa, ένα σύνθετο project για τη χορωδιακή μουσική που περιλαμβάνει Εργαστήρια - Διαλέξεις - Μαθήματα Σύνθεσης και Συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
 
Για το "Eργαστήρι Σύνθεσης Χορωδιακής Μουσικής" προσκαλούμε:
Έλληνες συνθέτες (φοιτητές ή επαγγελματίες) που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και επιθυμούν να εντρυφήσουν στη σύγχρονη γραφή για χορωδία ομοίων φωνών (γυναικεία ή παιδική). 
 
Για τον "Kύκλο Online Διαλέξεων" προσκαλούμε: 
συνθέτες, μαέστρους, μουσικολόγους, θεωρητικούς, δασκάλους μουσικής, χορωδούς και όποιον άλλο επιθυμεί να τις παρακολουθήσει. Περισσότερες πληροφορίες: pdfProject_Πatriδa-KYΚΛΟΣ_ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ-_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ.pdf
 
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.  Συνεργαζόμενοι φορείς: Ένωση Ελλήνων ΜουσουργώνΣτέγη Ελληνικών ΧορωδιώνΕλληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Για τυχόν διευκρινίσεις αναζητήστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6978205146.
 
 
Κώστας Τσούγκρας
Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.
 
Σοφία Γιολδάση
μαέστρος "Voci Contra Tempo"
 
Αφισα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ  Αφισα ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ