Χριστουγεννιατικη Αφισα ΕΕΜΕ

 

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η Ε.Ε.Μ.Ε. καλωσορίζει το νέο έτος και σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:00-18:30. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Ζωή Διονυσίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μουσικής Παιδαγωγικής του ΤΜΣ Ιονίου Πανεπιστημίου με την παρουσίαση του βιβλίου της "Ένα ταξίδι στο ρεμπέτικο για μικρούς και μεγάλους" των Γ. Χολστ-Γουάρχαφτ και Ζ. Διονυσίου. 

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://us06web.zoom.us/j/5517001991?pwd=Q0w5cU1OUzlQazEvY2NMN0lRMWZ6Zz09

 

Η/ο τυχερή/ός που θα “βρει” το φλουρί, κερδίζει δώρο το β’ Τόμο του βιβλίου της Μαίης Κοκκίδου με τίτλο: “Δημοφιλής μουσική: Ταυτότητες, Κοινότητες, Εμπειρίες, Νοήματα”, καθώς και την ετήσια συνδρομή του 2024 στην Ε.Ε.Μ.Ε. 

Οι Ομάδες Εργασίας της ΕΕΜΕ που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή, έχουν να ανακοινώσουν τα εξής:

Η Επιτροπή της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία ανακοινώνει τη διοργάνωση διαδικτυακής Ημερίδας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00-19:00 με θέμα την “Έρευνα στα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας”, όπου θα πραγματοποιηθεί μια ανασκόπηση εκπαιδευτικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από μέλη της Επιτροπής και παρουσιάστηκαν στο 3ο Συμπόσιο Ευρωπαϊκών Μουσικών Σχολείων της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο.

Έχουμε επίσης τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας Ομάδας Εργασίας με τίτλο: «Ήχος στην Εκπαίδευση». Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα συμμετοχής στην Ομάδα, μέσω της φόρμας που βρίσκεται στοhttps://tinyurl.com/soundteam. Μετά το ενδιαφέρον που έδειξαν τα μέλη μας για την συμμετοχή τους στην ομάδα αυτή, προγραμματίζεται η συμμετοχή στον πρώτο κύκλο εργασιών της ομάδας να βεβαιωθεί ταυτόχρονα και ως επιμόρφωση συγκεκριμένων ωρών. Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος που θα γίνουν μετά την έναρξη του πρώτου κύκλου θα υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν στον επόμενο κύκλο εργασιών. Γι΄ αυτό το λόγο, η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα παραμείνει ανοιχτή.  

Ανακοινώνουμε επίσης την επαναλειτουργία της Ομάδας Εργασίας για την Προσχολική και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η οποία θα ανακοινώσει προσεχώς τις νέες της δράσεις μόλις ολοκληρωθούν κάποιες πρωταρχικές άτυπες συναντήσεις για την οργάνωσή τους.

 

Τέλος, σας προσκαλούμε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για το έτος 2024. Θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος είναι στα 20 ευρώ και για τους φοιτητές 10 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνδρομές των μελών και τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε να ανατρέξετε στη σελίδα της Ένωσης εδώ: 

 

https://www.eeme.gr/eeme/ld-members.html

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

 

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΜΕ