Η Ε.Ε.Μ.Ε. σας προσκαλεί στο Εργαστήρι Κατασκευής και Εκμάθησης Φλογέρας, 24 ωρών, από το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και για 8 Σάββατα, ώρα 15:00 - 17:30. 
Οι φλογέρες από καλάμι (κυρίως μπαμπού) είναι κουρδισμένες στις κλίμακες της δυτικής μουσικής και το ρεπερτόριο τους έχει να κάνει με την διεθνή παράδοση, την αναγέννηση, το μπαρόκ αλλά και με την κλασσική και σύγχρονη μουσική. Η κατασκευή τους ολοκληρώνεται σχετικά γρήγορα με την καθοδήγηση και επίβλεψη των ειδικευμένων δασκάλων της Ελληνικής Συντεχνίας Φλογέρας από Καλάμι και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι τριπανάκια, λίμες και άλλα εργαλεία χειρός.

Το ηχόχρωμα της καλαμένιας φλογέρας είναι ιδιαιτέρως γλυκό και φυσικό, κάτι που τις κάνει πολύ αγαπητές στα παιδιά και διευκολύνει την δημιουργία μουσικών συνόλων. 
Σε μια εποχή αυτοματισμών και υπερβολικών ταχυτήτων ελάτε μαζί μας να ζήσετε αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία, να παίζετε μουσική με το όργανο που έχετε κατασκευάσει με τα ίδια σας τα χέρια...

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Ηλέκτρα Παπασιμάκη
Τόπος: Εργαστήρι Βιωματικής Παραδοσιακής Μουσικής της Μαρίζας Κωχ, Προπυλαίων 31, Αθήνα (μετρό Ακρόπολη)
Για να δείτε τον χάρτη της περιοχής πατήστε εδώ
Χρόνος : 21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4
Κόστος συμμετοχής: 95Ε
80Ε (για μέλη ΕΕΜΕ και Συντεχνίας Φλογέρας) 
Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται και το έξοδα για την αγορά των καλαμιών μπαμπού

Πληροφορίες: 6973975201 (Μαρία Ζησοπούλου) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ
Δηλώσεις συμμετοχής/εγγραφές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.