"ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ"11002 MARIZA KOX THESALONIKH AFISA 3

(εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)

Ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Ώρα: 19:30

Χώρος: Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση, η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ "ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαίη Κοκκίδου, ερευνήτρια μουσικοπαιδαγωγός, διδάσκουσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Ανδρεάς Καρακίτσιος, Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και ο Νίκος Θεοδωρίδης, μουσικοπαιδαγωγός, μέλος Ε.Ε.Π. του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, την οποία διευθύνει η μαέστρος Άλκηστις Τόγια. Συνοδεύει ο μουσικός Αχιλλέας Σοφούδης (πιάνο).

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Σας περιμένουμε!


Εάν δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί το βιβλίο της Μαρίζας Κωχ, "ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ", θα το βρείτε εύκολα, κοντά στον χώρο της εκδήλωσης, στο βιβλιοπωλείο "Μυθιστορία" (Βαφόπουλου 20, 54626 Θεσσαλονίκη), το οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία του.