Θέμα: Ηχητική και μουσική επιμέλεια παραμυθιού στον προσωπικό υπολογιστή (β΄ μέρος)Αδάμ

Εισηγητής: Δημήτριος Αδάμ

Ημέρα: Κυριακή 14 Απριλίου 2019 

'Ωρα: 10:30-15:30

Τόπος: E.E.M.E. Ερμού 7, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη

 

Υπάρχουν ακόμη κάποιες ελεύθερες θέσεις για το β' μέρος του εργαστηρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει: 

* Ηχητικά τοπία και ειδικά sound effects για τη δραματοποίηση του κειμένου.

* Ειδικα εργαλεία και τεχνικές για την αισθητική προσαρμογή του ηχογραφημένου υλικού και τη δημιουργία αίσθησης χώρου και ατμόσφαιρας που απαιτείται (compressor, Equalizing, Reverb)
* Μεθόδους μίξης και επεξεργασίας για την παραγωγή του τελικού αποτελέσματος και την τελική διαμόρφωση του stereo master.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε μουσικοπαιδαγωγούς, νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών μαθημάτων.

ΣΤΟΧΟΣ: Στόχος του workshop είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη μουσική επιμέλεια αφήγησης ή παραμυθιού ή αντίστοιχου έργου λόγου.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υλοποιήσουν εργασία με κάποιο προτεινόμενο κείμενο παραμυθιού ή κάποιο κείμενο επιλογής τους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Οι συμμετέχοντες θα φέρουν τον προσωπικό τους υπολογιστή. Παράλληλα θα υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και το ελεύθερης πρόσβασης λογισμικό για την υλοποίηση του εργαστηρίου: Μικρόφωνα, βάσεις και καλώδια, ειδικά ηχεία monitor, projector ή tv monitor 32''.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης μεμονωμένη ή στο πλαίσιο του κύκλου "Μουσικοπαιδαγωγική επιμόρφωση της Ε.Ε.Μ.Ε. 2019" (50 ώρες)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: https://goo.gl/forms/IW72pYPwPDMeD56B3

Συμμετοχή: Μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. (2019): 30 ευρώ/Μη μέλη: 50 ευρώ (για τις 5 ώρες του εργαστηρίου την Κυριακή 14/4)

ΠληροφορίεςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.