ΕΕΜΕ Dialektiki exoF

Έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε τον νέο συλλογικό επιστημονικό τόμο της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση με τον τίτλο Διαλεκτική και Πρωτοπορία στη Μουσική Παιδαγωγική. Στον τόμο αυτό γράφουν 16 αξιόλογοι επιστήμονες από τον χώρο της Μουσικής Παιδαγωγικής και της Μουσικής Εκπαίδευσης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και καταθέτουν τους προβληματισμούς τους, τα ερωτήματα και τις μελέτες τους πάνω σε σύγχρονα θέματα της μουσικοπαιδαγωγικής σκέψης. Η επιστημονική επιμέλεια και η όλη φροντίδα του εγχειρήματος αυτού είναι της Αναπληρώτριας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Λήδας Στάμου, την οποία ευχαριστούμε από καρδιας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συγγραφείς του τόμου για την προσφορά και την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, ευχαριστούμε τον Γιάννη Οικονόμου για τη δημιουργία του εξωφύλλου και τον Αχιλλέα Παπαμόσχο και την ομάδα των εκδόσεων CCity για την τελική επιμέλεια της έκδοσης.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στο προηγούμενο Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Ε. (2016-2018), που έβαλε τις βάσεις γι αυτό το έργο, και κυρίως στην Πρόεδρό του, Σοφία Αγγελίδου, που μαζί με την Λήδα Στάμου το εμπνεύστηκαν και το υποστήριξαν! 

Σας ευχόμαστε καλές αναγνώσεις! 

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Ε. (2018-2020)