? Κυριακή 20 Οκτωβρίου: 11 π.μ. - 2 μ.μ.Wouter
Ώρα προσέλευσης/χόρδισμα-ζέσταμα: 10:30-11:00
? Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση, Ερμού 7 (3ος όροφος), Θεσσαλονίκη

Ο καταξιωμένος μουσικός και συνθέτης Wouter Vandenabeele έρχεται στη Θεσσαλονίκη για συναυλίες και ένα ξεχωριστό σεμινάριο αυτοσχεδιασμού για κλασσικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα με θέμα "Μουσικές του κόσμου". Το σεμινάριο απευθύνεται από μεσαίο επίπεδο και πάνω.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο να παίζουν και να αυτοσχεδιάζουν με άλλους μουσικούς. Θα αυτοσχεδιάσουν πάνω σε παραδοσιακές μελωδίες και θα εξασκηθούν στο να συνομιλούν μουσικά, συμπληρώνοντας και συνοδεύοντας ο ένας τον άλλον. Οι μουσικές που θα παίξουμε θα έχουν να κάνουν με χορευτικές παραδοσιακές μελωδίες της Κεντρικής Ευρώπης. Επίσης θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με αρχές swing και groove στην παραδοσιακή χορευτική μουσική, ποικιλμάτων και τη σχέση ποικιλμάτων και swing.

Σας περιμένουμε με το μουσικό σας όργανο και με εξερευνητική διάθεση για να αυτοσχεδιάσουμε μαζί!

! Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και ειδική έκπτωση στη συναυλία που θα ακολουθήσει το βράδυ της Κυριακής με τον Wouter Vandenabeele και τους συνεργάτες του. Θέσεις περιορισμένες. Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου δηλώστε τώρα συμμετοχή στη φόρμα: https://forms.gle/EUn5RdkPCxFkbZhT8

Οικονομική ενίσχυση: 15 € (μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.-2019: 12 €)

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.