Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητά μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε.,

ελπίζουμε να είστε όλες και όλοι καλά, με υγεία και κουράγιο. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δράσεων της Ε.Ε.Μ.Ε. για το 2021 ετοιμάσαμε ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις για θεματικές επιμορφωτικών συναντήσεων που θα σας ενδιέφερε να παρακολουθήσετε μέσα στο 2021. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από 5 λεπτά για να το συμπληρώσετε. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Ερωτηματολόγιο για τις θεματικές επιμορφωτικών δράσεων της Ε.Ε.Μ.Ε.: https://forms.gle/8Qiv23zpJD3GveYy6

*****************

Τον τελευταίο καιρό, σε πείσμα της φυσικής απομόνωσης στην οποία βρισκόμαστε, οι ομάδες εργασίας της Ε.Ε.Μ.Ε. δραστηριοποιούνται και ετοιμάζουν διαδικτυακές δράσεις και συναντήσεις! Θα χαρούμε να σας δούμε στις συναντήσεις αυτές και να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας του μαθήματος της μουσικής από όποια βαθμίδα και χώρο εκπαίδευσης βρίσκεται ο καθένας και η καθεμία! Σας περιμένουμε!!!

- Ομάδα Διδακτικής Εγχόρδων Οργάνων: Η ομάδα διοργανώνει την Κυριακή 21-03-2021 και ώρα 11:00-13:00 διαδικτυακό εργαστήριο με την βιολονίστα Yvonne Frye, διδάσκουσα Παιδαγωγικής Βιολιού στη Sibelius Ακαδημία στο Ελσίνκι, με θέμα: Η μέθοδος Colourstrings. Συμμετοχή: Δωρεάν για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. (2021). Απαιτείται η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής (μέχρι και το Σάββατο 20/3): https://forms.gle/RvQwZ3YpbdgeSZwR8

- Ομάδα για την Πρωτοβάθμια και την Προσχολική Εκπαίδευση: Η ομάδα είναι σε επανασυγκρότηση! Ετοιμάζεται μια συνάντηση γνωριμίας-επανασύστασης την Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 20:00. Εάν ενδιαφέρεστε να γραφτείτε μέλος στην ομάδα ή να πάρετε μέρος στην πρώτη της συνάντηση παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ.

- Ομάδα για τα Μουσικά Σχολεία: Η νεοσύστατη αυτή ομάδα εργασίας της Ε.Ε.Μ.Ε. έχει ως στόχο τη διοργάνωση δράσεων και συναντήσεων με θέμα την προώθηση και στήριξη του εκπαιδευτικού έργου των Μουσικών Σχολείων της χώρας μας. Η πρώτη της συνάντηση θα είναι το Σάββατο 17 Απριλίου και ώρα 18:00. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες της πρώτης αυτής δράσης! Εάν ενδιαφέρεστε να γραφτείτε μέλος της ομάδας και να συνδράμετε στο έργο της συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ.