Λίγα λόγια για την ομάδα

H νεοσύστατη ομάδα Εργασίας για τα Μουσικά Σχολεία της Ε.Ε.Μ.Ε. έχει ως στόχο τη διοργάνωση δράσεων και συναντήσεων με θέμα την προώθηση και στήριξη του εκπαιδευτικού έργου των Μουσικών Σχολείων της χώρας μας. Απευθύνεται σε συναδέλφους μουσικής που εργάζονται είτε ως μόνιμοι, είτε ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι σε Μουσικά Σχολεία, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και καινοτόμες πρακτικές που αφορούν τόσο στη διδασκαλία ατομικών οργάνων, όσο στη διεύθυνση μικρών και μεγάλων μουσικών συνόλων.

Απώτερος σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία μιας μουσικοπαιδαγωγικής κοινότητας εκπαιδευτικών, η οποία θα ενημερώνεται, αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει αξιόλογο υλικό αναφορικά με μελέτες που σχετίζονται με Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα διερευνά νέες προσεγγίσεις γύρω από τη διδακτική μεθοδολογία με βάση το πλαίσιο των Μουσικών Σχολείων, θα δημιουργήσει αποθετήριο και υλικό για την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου, θα ενισχύει την υλοποίηση διασχολικών συνεργασιών, αλλά και θα ανταλλάσσει καλές πρακτικές μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Πληροφορίες-επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*****************

Νέα από την 1η Συνάντηση της Ομάδας: 17-04-2021

 

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη συνάντηση της ομάδας!