Ο ενδιαφερόμενοι για παρουσίαση-διοργάνωση στρογγυλής τράπεζας χρειάζεται να στείλουν προς κρίση από την επιστημονική επιτροπή, στα ελληνικά ή στα αγγλικά, εκτεταμένη περίληψη της θεματικής της στρογγυλής τράπεζας (400-500 λέξεις με 3-5 βιβλιογραφικές παραπομπές και 3-5 λέξεις κλειδιά) και σύντομα βιογραφικά (μέχρι 100 λέξεις) του συντονιστή και των συμμετεχόντων ομιλητών (1 συντονιστής και 3-5 ομιλητές).

 

Για την αποστολή πρότασης για τη διοργάνωση στρογγυλής τράπεζας παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στη διεύθυνση:

https://goo.gl/forms/xlI5D2D8IOIRpvcE2

 

Προσοχή: κάθε εισηγητής του συνεδρίου μπορεί να συμμετάσχει σε μία (1) εισήγηση προφορικής ή αναρτημένης ανακοίνωσης ως πρώτος εισηγητής, σε μία (1) εισήγηση προφορικής ανακοίνωσης ως δεύτερος εισηγητής, και σε μέχρι πέντε (5) εισηγήσεις αναρτημένης ανακοίνωσης ως δεύτερος εισηγητής. Επίσης, μπορεί να συμμετάσχει σε ένα εργαστήρι ως πρώτος ή δεύτερος εισηγητής. Τέλος, μπορεί να συμμετάσχει σε μέχρι δύο (2) στρογγυλές τράπεζες ως διοργανωτής ή/και ως εισηγητής.

 

Κριτήρια επιλογής των προτάσεων

α) Οι τυπικοί όροι (τήρηση ημερομηνιών αποστολής, περιορισμός λέξεων, υποβολή τίτλου, περίληψης και βιογραφικών στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα κ.λπ.).

β) Η άμεση σύνδεση με τους θεματικούς άξονες του Συνεδρίου.

γ) Η επιστημονικότητα και τεκμηρίωση.

δ) Το ενδιαφέρον και η πρωτοτυπία της πρότασης.

ε) Η συμβολή της πρότασης στον επιστημονικό προβληματισμό, τον μουσικοπαιδαγωγικό διάλογο και τον εμπλουτισμό των πρακτικών εφαρμογών.

 

Προσοχή: Για να συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου οι στρογγυλές τράπεζες που θα γίνουν αποδεκτές, απαιτείται η έγκαιρη εγγραφή στο συνέδριο, μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2018, του συντονιστή και των εισηγητών της τράπεζας

 

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.