Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Υποκατηγορίες

Η Ελληνική Ένωση για την Μουσική Εκπαίδευση εκδίδει με την ευθύνη ειδικής Συντακτικής Επιτροπής το ενημερωτικό φυλλάδιοΤα Νέα της Ε.Ε.Μ.Ε., το περιοδικό Μουσική Εκπαίδευση και με την ευθύνη Διευθυντού Σύνταξης και Επιστημονικής Επιτροπής το επιστημονικό περιοδικό Μουσικοπαιδαγωγικά. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 20 τεύχη του περιοδικού Μουσική Εκπαίδευση (τρία εκ των οποίων είναι τα πρακτικά των τριών πρώτων συνεδρίων), 8 τεύχη του περιοδικούΜουσικοπαιδαγωγικά και τρία CD ROM's με τα ηλεκτρονικά πρακτικά των τριών τελευταίων συνεδρίων της ΕΕΜΕ. Τα παλαιότερα έντυπα της Ένωσης διατίθενται στην τιμή των 150Ε.

Επίσης, η Ε.Ε.Μ.Ε. έχει εκδόσει βιβλία. Για να τα προμηθευτείτε επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6939560404