1Στο πλαίσιο των Εκλογών της Ομάδας της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία που θα διεξαχθούν διαδικτυακά την Κυριακή 2 Απριλίου πραγματοποιείται ανοιχτή για μέλη και μη μέλη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Η διδασκαλία των μουσικών οργάνων στα Μουσικά Σχολεία». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 - 19:00 μ.μ., ενώ για την παρακολούθησή της απαραίτητη είναι η παρακάτω φόρμα συμπλήρωσης το αργότερο έως την 1η Απριλίου στις 20:00 μ.μ.: 

https://docs.google.com/forms/d/1urIpRXwNX47jhLbGh3j3NTbfCrsYApkWFk5mzoypK8Q/edit?ts=6418df4b

 

Πρόγραμμα ημερίδας:

6:50 - 17:00: Άνοιγμα πλατφόρμας

17:00 - 17:10: Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο της Ε.Ε.Μ.Ε. κ. Μαρία Κουρκουρίκα

17:10 - 17:35: Παρουσίαση του κ. Αντώνη Βερβέρη, Μέλος ΕΔΙΠ του ΤΜΣ του Παν/μίου Ιωαννίνων με τίτλο: «Διδασκαλία παραδοσιακών οργάνων σε περιβάλλοντα τυπικής και άτυπης μάθησης»

17:35 - 18:00: Παρουσίαση του κ. Μάριου Σκαμνέλου, Καθηγητή Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Υπ. Διδάκτορα ΤΜΣ του Παν/μίου Ιωαννίνων με τίτλο: «Θέτοντας τους στόχους διδασκαλίας μουσικού οργάνου»

18:00 - 18:25: Παρουσίαση της κ. Ελισσάβετ Περακάκη, Μέλος ΕΕΠ, του ΤΜΣ του ΕΚΠΑ με τίτλο: «Μεταγνώση και διδακτική των μουσικών οργάνων: αναγκαιότητα, ή υπερβολή;»

18:25 - 18:30: Σύντομο αφιέρωμα στον εκλιπόντα Καθηγητή κ. Βασίλη Μητρόπουλο, Συμβούλου Β’ Μουσικής Επιστήμης στο ΙΕΠ

18:30 - 18:45: Παρουσίαση του έργου της Ομάδας της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία, νέων υποψηφίων και μελλοντικών στόχων από την προσωρινή επικεφαλής της Ομάδας, κ. Ανθούλα Κολιάδη - Τηλιακού

18:45 - 19:00: Συζήτηση 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας, καθώς και τα στοιχεία των εισηγητών εδώ: pdfΗ_διδασκαλια_των_μουσικων_οργανων_στα_Μουσικα_Σχολεια_-_Εκλογες_Ομαδας.pdf

Οι Εκλογές της Ομάδας της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα μέσω της ψηφιακής κάλπης του συστήματος ZEUS, η οποία θα είναι ενεργοποιημένη από τις 9:00 το πρωί, έως τις 21:00 το βράδυ. Οι ψηφοφόροι και οι υποψήφιοι αφορούν οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΕΜΕ, τα οποία θα λάβουν αυτοματοποιημένο μήνυμα από το σύστημα με οδηγίες για την ψηφοφορία λίγες μέρες πριν. 

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων: pdfΥΠΟΨΗΦΙΟΙ_ΓΙΑ_ΤΙΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_ΤΗΣ_ΟΜΑΔΑΣ_ΤΩΝ_ΜΟΥΣΙΚΩΝ_ΣΧΟΛΕΙΩΝ.pdf

 

Θα δοθούν οι παρουσιάσεις των εισηγητών, βεβαιώσεις παρακολούθησης στους/στις συμμετέχοντες/ουσες, ενώ θα αποσταλεί σύνδεσμος Zoom μία μέρα πριν την έναρξη της ημερίδας.

Κόστος παρακολούθησης: Δωρεάν για μέλη και μη μέλη της ΕΕΜΕ

(Για να γίνετε μέλος της ΕΕΜΕ για το 2023: κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα και αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αποστολέα και την ένδειξη: ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2023 (τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον εντολέα)* Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
https://www.eeme.gr/eeme/ld-members.html)