Βιβλίο Περιλήψεων 8ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε. 

NEW: Πρακτικά 8ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε. (Οκτώβριος 2019)

Τελικό πρόγραμμα 8ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε.

Afissa katheti

Πρόγραμμα Εισηγήσεων με τίτλους 

Πρόγραμμα Εργαστηρίων με τίτλους

Πρόγραμμα Στρογγυλών τραπεζών με τίτλους

Αναρτημένες ανακοινώσεις

Ενημέρωση για τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης και του Στούντιο Ηχογραφήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου: 12:00-15:00

Οι εισηγητές και οι σύνεδροι του 8ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε., μπορούν να επισκεφτούν τη Βιβλιοθήκη και το Στούντιο Ηχογραφήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνουν για εκπαιδευτικούς και σχολεία. Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Απαιτείται προεγγραφή στη φορμα: https://goo.gl/forms/Et6quM8tcwlnLITH2

Σε περίπτωση κενών θέσεων μπρείτει να δηλώσετε συμμετοχή και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου (12:00-15:00), με την εγγραφή σας στο Συνέδριο. 

Πρόγραμμα επισκέψεων

(Α) Ενημέρωση για τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για εξωτερικούς χρήστες (με έμφαση σε εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς μουσικής). Παρουσίαση: Ανθή Μπάλιου (Εργαστήρι Υπολογιστών ΜΕΤ. Μεγ. αρ. ατόμων ανά ομάδα: 30).

Ωρες: 14:00: Ομάδα 1 και 14:30: Ομάδα 2

(Β) Ξενάγηση στο Στούντιο ηχογραφήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Παρουσίαση: Φώτης Σακαλής (Στούντιο Ηχογραφήσεων. Μεγ. αρ. ατόμων ανά ομάδα: 15)

Ώρες: 12:15: Ομάδα 1, 13:00: Ομάδα 2 και 13:45: Ομάδα 3

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μπάλιου και τον κύριο Σακαλή για την ευγενική διάθεσή τους και τη συνεργασία τους, καθώς και την υπεύθυνη διεύθυνσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την κυρία Τσανακτσίδου, για την υποστήριξή της. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Κυριακή Μπαλτά για την όλη διάθεσή της και τις πολύτιμες συμβουλές της στην οργάνωση αυτών των επισκέψεων.